Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 280 g |
cukr krupice | 220 g |
smetana ke šlehání | 200 ml |
vejce | 4 ks |
prášek do pečiva | 1 ks |
vanilkový cukr | 1 ks |
citronová kůra z 1/2 citronu | |
sůl | špetka |
tuk a strouhanka na vymazání formy |
Postup: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, vhodíme do něj utřené 4 stroužky... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme 3 vejce natvrdo. Mleté maso promícháme se zbylými 2 vejci,... zobrazit recept
Postup: Brokolici rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě (1 lžička soli na 1 l... zobrazit recept
Postup: Dvě hrsti sušených hříbků namočíme do 1,5l studené vody nejlépe přes noc. Druhý... zobrazit recept
Postup: Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...