Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová panenka | 600 g |
polenta | 300 g |
houby | 150 g |
smetana 12% | 500 ml |
mléko | 100 ml |
dijonská hořčice | 1 lžička |
houbové koření | 2 lžičky |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
máslo | 1 lžíce |
rozmarýnový olivový olej | |
cukr | 1 lžička |
sůl |
Postup: Na sádle orestujeme drobně nakrájenou cibuli i česnek, přidáme mletou papriku.... zobrazit recept
Postup: Fazolové lusky /čerstvé očistíme/ povaříme asi 3 minuty v osolené vodě.... zobrazit recept
Postup: Z hladké mouky, moučkového cukru, sádla a 3 vrchovatých lžic kakaa vypracujeme... zobrazit recept
Postup: Tři středně velké cukety (asi 650 - 700g) nastrouháme nahrubo do větší mísy -... zobrazit recept
Postup: Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme salát kunovjanku bez... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...