Název | Množství a jednotka |
---|---|
kopr čerstvý | |
studená voda | 4 dl |
ocet | 1 dl |
cukr | 2 lžíce |
sůl | 1 lžička |
Postup: V míse ušleháme ručním šlehačem vejce s cukrem, přidáme bílý jogurt, olej,... zobrazit recept
Postup: Z hladké mouky, tvarohu a změklého másla vypracujeme na vále vláčné těsto. Je... zobrazit recept
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme, ze všech stran osolíme a necháme odležet.Připravíme... zobrazit recept
Postup: Salko uvaříme ponořené ve vodě dvě hodiny, necháme úplně vychladnout a ušleháme... zobrazit recept
Postup: Svazek ředkviček očistíme, necháme i pár pěkných listů. Ředkvičky nakrájíme na... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...