Název | Množství a jednotka |
---|---|
mrkev | 600 g |
zázvor čerstvý | 2 lžičky |
kokosové mléko | 200 ml |
zeleninový vývar | 1 l |
olivový olej | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
posekané bylinky |
Postup: Změklé máslo (nebo heru) utřeme s cukrem a žloutky, přidáme tvaroh, vanilkový... zobrazit recept
Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Na vál nasypeme hladkou... zobrazit recept
Postup: Žloutky ušleháme s vařící vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem.... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme se žloutky a cukrem a dvěma lžičkami vroucí vody. Postupně... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme ve slupce a ještě za horka oloupeme. Nakrájíme je na na... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Vesnice Sedliště na Frýdecko-místecku zve k návštěvě stylové restaurace Lašská...