Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové kotlety | 6 ks |
brambory | 750 g |
smetana ke šlehání | 500 ml |
velká cibule | 3 ks |
grilovací koření | |
pikantní hořčice | |
sůl | |
pepř |
Postup: Tvaroh ušleháme se zakysanou smetanou, osladíme 2 lžícemi moučkového cukru a... zobrazit recept
Postup: Hovězí plecko nakrájíme na tenké plátky, na několika místech nařízneme a... zobrazit recept
Postup: Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme masovým vývarem... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky a spolu s klobáskou, bobkovým listem,... zobrazit recept
Postup: Vepřovou plec a uzenou krkovičku nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme a... zobrazit recept
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...