Tvaroh ušleháme se zakysanou smetanou, osladíme 2 lžícemi moučkového cukru a vanilkovým cukrem, krém vložíme do formiček nebo kelímků a dáme zmrazit. Pokud chceme i čokoládovou polevu, necháme nanuky zmrznout (a je třeba do nich během mražení zapíchnout dřívko), rozpustíme čokoládu se ztuženým tukem a necháme trochu zchladnout (jen tak, aby čokoláda neztuhla). Zmrzlé nanuky vyjmeme, namočíme do čokolády a okamžitě dáme opět zmrazit.
Tip: Aby nebyl nanuk úplně tvrdý, doporučuje se přidat 1 - 2 lžíce medu.
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti.
Je to rostlinný olej získávaný z
dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má
příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici...
zobrazit článek