Název | Množství a jednotka |
---|---|
husí prsa | 4 ks |
husí (případně telecí) játra | 200 g |
malá cibule | 1 ks |
houska z předešlého dne | 1 ks |
smetana | 100 ml |
petrželka | |
sůl | |
pepř | |
máslo | |
olej | |
bílé víno | 200 ml |
tymián | špetka |
Postup: Kančí maso - plecko, kýtu nebo hřbet očistíme, odblaníme, ostrým nožem uděláme... zobrazit recept
Postup: Máslo roztopíme, smícháme cukr, žloutky, tvaroh, máslo a krupičku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme mouku s cukrem a citronovou kůrou ze 1/4 citrónu, promícháme,... zobrazit recept
Postup: Nakrájené houby dáme vařit do 1,5l vroucí osolené vody s kmínem. Vaříme asi 20... zobrazit recept
Postup: Vepřovou krkovičku prošpikujeme slaninou, ze všech stran osolíme, potřeme... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Hotel Kraví hora má stylovou NEKUŘÁCKOU RESTAURACI s dětským koutkem, která...