Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso mleté | 600 g |
lilek | 2 ks |
cibule | 1 ks |
rajčata | 4 ks |
brambory | 4 ks |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
smetana 12% | 350 ml |
česnek | 2 - 3 stroužky |
sůl | |
pepř | |
skořice | 1/2 lžičky |
muškátový oříšek | špetka |
hladká mouka | 1 lžíce |
máslo | 30 g |
panenský olivový olej |
Postup: Malé červené řepy (cca 2až tři kusy) opláchneme a dáme uvařit (nejlépe, aby... zobrazit recept
Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžíce cukru připravíme kvásek, necháme vzejít. Než... zobrazit recept
Postup: Uvaříme pudink z půl litru mléka, pudinkového prášku a 3 vrchovatých lžic... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák vidličkou rozděláme na malinké růžičky a orestujeme na másle.... zobrazit recept
Postup: Z 250 ml mléka odlijeme cca 50 ml do hrnku, přidáme lžičku krupicového cukru a... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...