Název | Množství a jednotka |
---|---|
falešná hovězí svíčková | 600 g |
velká cibule | 5 ks |
máslo | 100 g |
slunečnicový olej | 2+2 lžíce |
masový vývar | 3/4 l |
sůl | |
pepř | |
hladká mouka | 1 lžíce |
Postup: Velkou hrst medvědího česneku, lžíci petrželky, 2 stroužky česneku, lžíci... zobrazit recept
Postup: Batáty oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a vsypeme na lech s vyššími... zobrazit recept
Postup: Všechny sypké přísady odvážíme na vál a promícháme. Přidáme máslo nakrájené na... zobrazit recept
Postup: Osmažíme nakrájenou cibulku. Mleté maso dáme do mísy, osolíme, opepříme,... zobrazit recept
Postup: Žloutky šleháme s horkou vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem do... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...