Název | Množství a jednotka |
---|---|
falešná hovězí svíčková | 600 g |
velká cibule | 5 ks |
máslo | 100 g |
slunečnicový olej | 2+2 lžíce |
masový vývar | 3/4 l |
sůl | |
pepř | |
hladká mouka | 1 lžíce |
Postup: Smetanový špenát:Orestujeme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, přidáme... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme (můžeme použít jen stehna), omyjeme a hodně potřeme... zobrazit recept
Postup: Banán nakrájíme asi na 1 cm kroužky. Rozinky si naložíme do rumu.Banánové... zobrazit recept
Postup: Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. V míse smícháme nastrouhaný celer s... zobrazit recept
Postup: Krůtí plátky - prsní řízky naklepneme, osolíme, opepříme a potřeme slabou... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...