Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí stehenní řízky | 600 g |
batáty | 600 g |
tuřín | 2 ks |
smetana ke šlehání | 2 ks |
velká cibule | 1 ks |
sůl | |
pepř | |
máslo na vymazání |
Postup: Mleté maso - nejlépe hovězí s vepřovým půl napůl, ale může být i jen hovězí... zobrazit recept
Postup: 2 středně velké lilky omyjeme, odkrojíme konce a neoloupané je nakrájíme na 1/2... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa omyjeme a osušíme. Osolíme a necháme odležet. Mezi tím si nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Plátky hovězího masa (kýta, roštěnec) naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z... zobrazit recept
Postup: Všechny sypké přísady odvážíme na vál a promícháme. Přidáme máslo nakrájené na... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...