Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí játra | 600 g |
cibule | 1 ks |
kořenová zelenina | 250 g |
čerstvý fenykl | 1/2 ks |
červené víno | 400 ml |
drůbeží vývar | 250 ml |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
šalvěj | 1 lžička |
nové koření | 5 ks |
bobkový list | 1 ks |
čerstvě mletý pepř | |
máslo | 1 lžíce |
olej | 2 lžíce |
sůl | |
jasmínová rýže |
Postup: Rybí maso povaříme asi 5 minut ve vodě. Pak ho vykostíme a umeleme. Dáme do... zobrazit recept
Postup: Cuketu omyjeme, neloupeme, nakrájíme na menší kostky nebo na tenké plátky, dáme... zobrazit recept
Postup: Dýni očistíme, lžící vydlabeme semena, nakrájíme na kostky a společně s... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme ve slupce a ještě za horka oloupeme. Nakrájíme je na na... zobrazit recept
Postup: Rajčata spaříme vroucí vodou, nařízneme do kříže a oloupeme. Papriky očistíme a... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...