Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí játra | 600 g |
cibule | 1 ks |
kořenová zelenina | 250 g |
čerstvý fenykl | 1/2 ks |
červené víno | 400 ml |
drůbeží vývar | 250 ml |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
šalvěj | 1 lžička |
nové koření | 5 ks |
bobkový list | 1 ks |
čerstvě mletý pepř | |
máslo | 1 lžíce |
olej | 2 lžíce |
sůl | |
jasmínová rýže |
Postup: Nejprve si nachystáme skleničky - vyvaříme skleničky i víčka, nebo to za nás... zobrazit recept
Postup: Uzená kuřecí stehna obereme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy, přidáme... zobrazit recept
Postup: Mascarpone vyklopíme do vyšší mísy, přidáme cukr, půlku tekuté šlehačky a... zobrazit recept
Postup: Vejce si uvaříme na tvrdo.Salám Mortadellu nebo Junior, okurky, uvařená vejce... zobrazit recept
Postup: Na 1 lžíci másla zpěníme cibulku, přidáme mražený (nebo čerstvý nakrájený... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...