Název | Množství a jednotka |
---|---|
srnčí, jelení nebo kančí maso - plec, hřbet ap. | 800 g |
velká cibule | 2 ks |
červené víno | 150 ml |
masový vývar | 500 ml |
rajčatový protlak | 2 lžíce |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
pálivá paprika | 1 lžička |
čerstvě mletý pepř | |
jalovec | 5 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 3 ks |
tymián | 1 lžička |
sádlo | |
suchý chleba | |
sůl |
Postup: Broskve omyjeme a vypeckujeme. Nakrájíme na menší kousky, dáme do většího... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme pudink ze 1/4 litru mléka, jednoho pudinkového prášku a cca... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo s cukrem a žloutky, přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva,... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si brambory do poloměkka (ve slupce) a pokud máme zbylé z už... zobrazit recept
Postup: Falešnou svíčkovou nakrájíme na silnější plátky a okraje mírně nařízneme.... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek