Název | Množství a jednotka |
---|---|
srnčí, jelení nebo kančí maso - plec, hřbet ap. | 800 g |
velká cibule | 2 ks |
červené víno | 150 ml |
masový vývar | 500 ml |
rajčatový protlak | 2 lžíce |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
pálivá paprika | 1 lžička |
čerstvě mletý pepř | |
jalovec | 5 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 3 ks |
tymián | 1 lžička |
sádlo | |
suchý chleba | |
sůl |
Postup: Uvařený květák vidličkou rozděláme na malinké růžičky a orestujeme na másle.... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme 3 vejce natvrdo. Mleté maso promícháme se zbylými 2 vejci,... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme najemno a na 3 lžících olivového oleje necháme zesklovatět.... zobrazit recept
Postup: Do mísy dáme jogurt, půlku šlehačky, 2 lžíce cukru a mascarpone a společně... zobrazit recept
Postup: Kyselé rybičky vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy a přidáme... zobrazit recept
Nabízíme Vám příjemné chvíle strávené u dobrého jídla, kvalitního vína a o...