Do mísy dáme jogurt, půlku šlehačky, 2 lžíce cukru a mascarpone a společně ušleháme dohladka. Maliny v jiné misce rozmačkáme vidličkou a osladíme lžičkou cukru. Do misek nebo sklenic vložíme pár piškotů, a vrstvíme - do poloviny naneseme jogurtovou směs, další vrstva tvoří dvě lžičky rozmačkaných malin, opět jogurtová směs a nahoru dáme na ozdobu lžičku rozmačkaných malin a celé maliny na ozdobu. Dáme do lednice vychladit alespoň na dvě hodiny.
Povedlo se nám přesolit?
Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme
mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka
nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme....
zobrazit článek