Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 1 kg |
hladká mouka | 200-250 g |
hrubá mouka | 200-250 g |
sůl | |
kysané zelí | 500 g |
drcený kmín | |
vepřový bůček, krkovička nebo plecko | 700 g |
sádlo | 1 lžíce |
pepř |
Postup: Brokolici očistíme, rozebereme na růžičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Fleky uvaříme v osolené vodě. Uzeninu - můžeme použít párkový, uzené maso,... zobrazit recept
Postup: Hlávkové bílé zelí (půl střední hlávky nebo jednu malou celou) rozkrojíme,... zobrazit recept
Postup: Červenou čočku zalijeme studenou vodou a uvaříme téměř doměkka. Rajčata... zobrazit recept
Postup: Troubu předehřejeme na 180°. 6 celých vajec ušleháme elektrickým šlehačem do... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...