Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí stehenní řízky | 600 g |
česnek | 4 stroužky |
bílé víno | 100 ml |
kuřecí vývar | 250 ml |
rozmarýn | |
citron | 1 ks |
máslo | 2 lžíce |
rostlinný olej | 2 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Kotlety omyjeme a osušíme. Rozklepeme, osolíme a opepříme. Po stranách... zobrazit recept
Postup: Plechovku slazeného kondenzovaného mléka (Salko) dáme do vyššího hrnce,... zobrazit recept
Postup: Přibližně půlkilový kousek kýty upravíme na plát, který přes folii rozkepeme... zobrazit recept
Postup: Malou cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na plátky. Rozehřejeme olivový olej a... zobrazit recept
Postup: Z mouky, mléka, minerálky, vajec, cukru, citronové kůry a šťávy připravíme... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...