Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí vemínko | 1 kg |
kořenová zelenina | 350 g |
velká cibule | 1 ks |
nové koření | 10 ks |
pepř celý | 5 ks |
petrželová nať | |
máslo | 150 g |
hovězí vývar | 100 ml |
červené víno | 100 ml |
citronová šťáva a kůra | |
sůl | |
muškátový květ | 1/2 lžičky |
strouhanka | |
cukr | |
přepuštěné máslo |
Postup: Oloupané syrové brambory nakrájíme na plátky a rozložíme do máslem vymazaného... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák vidličkou rozděláme na malinké růžičky a orestujeme na másle.... zobrazit recept
Postup: Žloutky ušleháme s vařící vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem.... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...