19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Výživová poradna › Domácí drůbeží paštika z jater

Název Množství a jednotka
kuřecí játra 500 g
máslo 125 g
cibule 1 ks
česnek 3 stroužky
smetana 6 lžic
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Játra umyjeme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla, přidáme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli, česnek a po chvilce nakrájená játra. Opékáme do měkka.
Necháme vychladit a v mixéru rozmixujeme s rozměklým zbylým máslem a smetanou. Naplníme do kelímku.


 


RECEPTY

Houby v tuku

Postup: Houby očistíme, nakrájíme na menší kousky a dusíme na tuku. Do hrnce dáme lžíci... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí plátky se šunkou a nivou

Postup: Kuřecí prsa naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se při smažení maso... zobrazit recept

RECEPTY

Smetanové brambory

Postup: Brokolici rozebranou na růžičky a mrkev nakrájenou na hrubší plátky dáme do... zobrazit recept

RECEPTY

Květákové placičky se sýrem

Postup: Květák si uvaříme v osolené vodě do měkka. Necháme vychladit. Můžeme si jej... zobrazit recept

RECEPTY

Kovbojské krůtí maso s hráškem a pečenou rýží

Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Kokosový olej

Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek

RESTAURACE

Lanterna

Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...