Název | Množství a jednotka |
---|---|
fazole sterilované | 250 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
celer bulvový | 1/2 ks |
zázvor čerstvý | 1 cm |
olej | 2 lžíce |
kmín drcený | 1/2 lžičky |
skořice | špetka |
chilli | |
kurkuma | 1/4 lžičky |
sterilovaná rajčata | 250 g |
pepř | |
sůl |
Postup: Na vál nasypeme mouku s práškem do pečiva, přidáme moučkový cukr, žloutek,... zobrazit recept
Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme. Tvaroh zředíme kapkou mléka a smícháme s 1 lžící... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Mouku nasypeme do misky, doprostřed vklepneme 2 vajíčka, přidáme půl lžičky... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...