Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí prsa | 500 g |
kulatozrnná rýže | 500 g |
velká mrkev | 1 ks |
houby | 200 g |
hrášek ve slaném nálevu sterilovaný | 200 g |
thajská červená kari pasta | 1 lžíce |
ústřicová omáčka | 2 lžíce |
sojová omáčka | 1 lžíce |
citronová tráva | 1 lžíce |
zázvor mletý | 1/2 lžičky |
čerstvě mletý pepř | |
kuřecí vývar | 150 ml |
sůl | |
olej na smažení | 3 lžíce |
Postup: Předem uvařené brambory, nebo když nám zbydou od oběda, nakrájíme na tenké... zobrazit recept
Postup: Nakrájené houby dáme vařit do 1,5l vroucí osolené vody s kmínem. Vaříme asi 20... zobrazit recept
Postup: Do šlehače dáme vejce a cukr a šleháme 15 minut. Pak lehce vmícháme polohrubou... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě, přidáme 1 lžíci olivového oleje. ... zobrazit recept
Postup: Vepřovou krkovičku prošpikujeme slaninou, ze všech stran osolíme, potřeme... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Velký výběr kvalitních a levných kuchyňských linek od dodavatelů z EU. Většina...