Název | Množství a jednotka |
---|---|
drůbeží játra | 600 g |
houby | 250 g |
cibule | 1 ks |
smetana ke šlehání | 100 ml |
drůbeží vývar | 300 ml |
dijonská hořčice | 1 a 1/2 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
sůl | |
pepř | |
olej |
Postup: Plátky vepřové kýty (ale i krkovičky, kuřecí nebo krůtí prsa) naklepeme,... zobrazit recept
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Bílky se špetkou soli... zobrazit recept
Postup: Zeleninu kromě rajčat nakrájíme na kostičky a orestujeme na olivovém oleji.... zobrazit recept
Postup: Z másla a zarovnané lžíce mouky připravíme růžovou jíšku, zalijeme 4 dl... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...