Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí líčka | 800 g |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
cibule | 2 ks |
červené víno | 500 ml |
silný hovězí vývar | 250 ml |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
šalvěj | 1 lžička |
tymián | 1 lžička |
bobkový list | 3 ks |
nové koření | 5 kuliček |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
máslo | 30 g |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
Postup: V míse si vypracujeme těsto z mletých piškotů, změklého másla, cukru, kakaa,... zobrazit recept
Postup: Čokoládu s vysokým podílem kakaa rozpustíme ve vodní lázni dohladka. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Začneme omáčkou - na másle a najemno pokrájené cibulce orestujeme oloupané, na... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.Ve větší míse si připravíme marinádu. Olej,... zobrazit recept
Postup: Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka a odložíme stranou. Kuřecí... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Hotel Kraví hora má stylovou NEKUŘÁCKOU RESTAURACI s dětským koutkem, která...