Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 250 g |
máslo | 250 g |
vejce | 1 ks |
ocet | 1 lžička |
mleté vlašské ořechy | 150 g |
moučkový cukr | 100 g |
mléko | 125 ml |
vanilkový cukr | 1 ks |
rum | 1-2 lžíce |
kakao | 1 lžíce |
moučkový cukr na obalování |
Postup: Křepelky nasolíme, potřeme citronovou šťávou, lehce opepříme hrubě mletým... zobrazit recept
Postup: Špaldové kroupy zalijeme dostatečným množstvím studené vody, přidáme hrst... zobrazit recept
Postup: Polohrubou mouku, vločky, 1/3 prášku do pečiva, zarovnanou lžičku jedlé sody a... zobrazit recept
Postup: Tři středně velké cukety (asi 650 - 700g) nastrouháme nahrubo do větší mísy -... zobrazit recept
Postup: Cibulku a slaninu nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Vsypeme 1 a půl... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...