Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřový bůček bez kosti | 1000 kg |
sádlo | 1 lžíce |
cibule | 1 ks |
česnek | 5 stroužků |
houby | 2 hrsti |
grilovací koření | |
kmín | |
pepř | |
sůl |
Postup: Kuřecí řízky nakrájíme na malé kostičky a na cibulce orestujeme. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Na trošce olivového oleje orestujeme na proužky nakrájenou šalotku, přidáme... zobrazit recept
Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Postup: Na sádle orestujeme drobně nakrájenou cibuli i česnek, přidáme mletou papriku.... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...