Název | Množství a jednotka |
---|---|
brokolice | 300 g |
celer | 300 g |
mrkev | 300 g |
zázvor mletý | 1/2 lžičky |
vejce | 3 ks |
pepř | |
sůl |
Postup: Fazole (je jedno, jestli bílé, nebo červené, já jsem použila velké bílé)... zobrazit recept
Postup: Krůtí stehno vykostíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a na... zobrazit recept
Postup: Na hrubém struhadle nastrouháme čokoládu Margot. K ní přidáme ostatní... zobrazit recept
Postup: Polníček, rukolu, ledový salát nebo jakýkoliv zelený listový salát umyjeme,... zobrazit recept
Postup: V hrnci rozpustíme 1 lžíci tuku a vody a přidáme med. Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek