Název | Množství a jednotka |
---|---|
květák | 1/2 ks |
polníček | 100 g |
rajčata | 2-3 ks |
okurka salátová | 1 ks |
ředkvička | 6 ks |
šalotka | 1 ks |
vinný ocet | 1 lžíce |
cukr třtinový | 2 lžičky |
olivový olej | 1 lžička |
sůl | |
pepř |
Postup: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na... zobrazit recept
Postup: Rajčata spaříme vroucí vodou, nařízneme do kříže a oloupeme. Papriky očistíme a... zobrazit recept
Postup: Zmrazenou tresku necháme nejprve povolit. Tagliatelle uvaříme v osolené vodě -... zobrazit recept
Postup: Bílé hlávkové zelí nakrouháme nebo nakrájíme na tenké nudličky, které ještě... zobrazit recept
Postup: Troubu předehřejeme na 180°. 6 celých vajec ušleháme elektrickým šlehačem do... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...