Název | Množství a jednotka |
---|---|
brokolice | 500 g |
pikantní klobása | 150 g |
anglická slanina | 50 g |
česnek | 5 stroužků |
sýr eidam cihla 30% | 100 g |
sýr Čedar | 50 g |
polohrubá mouka | 230 g |
vejce | 4 ks |
mléko | 180 ml |
muškátový květ | špetka |
prášek do pečiva | 1/3 ks |
sůl | |
pepř | |
tuk a strouhanka na vymazání formy |
Postup: Krůtí játra (nebo kuřecí, je to jedno) nakrájíme na malinké kostičky a opečeme... zobrazit recept
Postup: Očistíme zeleninu, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na nudličky, řepu oloupeme a... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák rozmačkáme vidličkou, přidáme vajíčko, nadrobno nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Postup: Mléko rozšleháme s vejci, moukou, cukrem, solí a práškem do pečiva a umícháme... zobrazit recept
Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...