29. 4. 2024   |   svátek má Robert
 

Zapomenuté heslo › Polévka z pečených fazolí

Název Množství a jednotka
bílé fazole v tomatu 2 plechovky
hlíva ústřičná 100 g
jemné párky 3 ks
brambory 3 ks
cibule 1 ks
Zobrazit všechny ingredience

polévka
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 30 min.
Mamut :-)



Postup
Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kolečka nakrájené párky, nakrájenou hlívu, osmahneme, zaprášíme sladkou paprikou a vlijeme dvě plechovky pečených fazolí v tomatě. Dolijeme 3/4 litrem vývaru, přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme, opepříme a vaříme do změknutí brambor.


 


RECEPTY

Koláčky bez kynutí

Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžíce cukru připravíme kvásek, necháme vzejít. Než... zobrazit recept

RECEPTY

Špagety s rajčaty a bazalkou

Postup: Na pánvi s olivovým olejem osmažíme na drobno nakrájenou cibulku s česnekem,... zobrazit recept

RECEPTY

Mramorová bábovka

Postup: Změklé máslo utřeme se žloutky a cukrem a dvěma lžičkami vroucí vody. Postupně... zobrazit recept

RECEPTY

Tchýnino "maso na šťávě"

Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a maso na menší kostky. Na sádle opečeme cibuli... zobrazit recept

RECEPTY

Tvarohové knedlíky s borůvkovým žahourem

Postup: Tvaroh smícháme s vajíčky a špetkou soli, smícháme s krupicí a strouhankou a... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Doporučení pro ty, kteří chtějí trvale zhubnout a chystají se k výživovému poradci

Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek

RESTAURACE

Šenovská Bašta

Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...