Zbytky uzeného masa nakrájíme na kostičky, párky na kolečka. V hlubší pánvi na oleji orestujeme na půlměsíčky nakrájenou cibuli. Přidáme lžičku cukru, necháme mírně zkaramelizovat, přidáme uzené maso, párky, lehce osmahneme, zasypeme uzenou paprikou a vlijeme 1 plechovku červených fazolí a 1 plechovku červených fazolí s kukuřicí v tomatě. Zahustíme lžící rýžové (nebo hladké) mouky rozmíchané v trošce studené vody a povaříme asi 5 minut. Přidáme lžičku římského kmínu, osolíme, opepříme a okořeníme chilli podle chuti. Podáváme s chlebem.
Rozmarýn
(rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni
i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ...
zobrazit článek