Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 1 plechovka |
fazole s kukuřicí v tomatě | 1 plechovka |
uzené maso | 150 g |
jemné párky | 4 ks |
červená cibule | 1 ks |
cukr krupice | 1 lžička |
koření Uzená paprika | 1 lžička |
rýžová mouka | 1 lžíce |
římský kmín | 1 lžička |
chilli | |
sůl | |
pepř | |
olej na smažení |
Postup: Na rozehřáté máslo vklepneme 2-3 vajíčka, jen lehce promíchneme, aby se bílky... zobrazit recept
Postup: Nastrouháme si půlku menšího celeru.Do hrnce dáme na kostky nakrájenou slaninu... zobrazit recept
Postup: Chřest opláchneme, důkladně oloupeme škrabkou cca ze dvou třetin tak, abychom... zobrazit recept
Postup: Polovinu středně velkého celeru a 2 menší jablka oloupeme a nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Kysané červené zelí necháme okapat. V rendlíku na sádle osmažíme nadrobno... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...