Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílé fazole v tomatu | 2 plechovky |
hlíva ústřičná | 100 g |
jemné párky | 3 ks |
brambory | 3 ks |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 1 lžička |
sádlo | 2 lžíce |
sůl | |
silný hovězí vývar | 3/4 l |
pepř |
Postup: Uvařený květák vidličkou rozděláme na malinké růžičky a orestujeme na másle.... zobrazit recept
Postup: Kapra omyjeme, osušíme, nasolíme, potřeme rozetřeným česnekem, pokapeme... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Papriku, cuketu a rajčata na kostičky, cibuli na... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem nebo studenou vodou... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s tvarohem a jogurtem. Přidáme mletou sladkou papriku,... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek