Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 1 plechovka |
fazole s kukuřicí v tomatě | 1 plechovka |
uzené maso | 150 g |
jemné párky | 4 ks |
červená cibule | 1 ks |
cukr krupice | 1 lžička |
koření Uzená paprika | 1 lžička |
rýžová mouka | 1 lžíce |
římský kmín | 1 lžička |
chilli | |
sůl | |
pepř | |
olej na smažení |
Postup: Z mouky, mléka, minerálky, vajec, cukru, citronové kůry a šťávy připravíme... zobrazit recept
Postup: Dýni rozpůlíme ostrým nožem a lžící vydlabeme semínka. Máslovou dýni je lepší... zobrazit recept
Postup: Na větší prkýnko nebo vál si nasypeme mouku, uděláme důlek, vklepneme vejce,... zobrazit recept
Postup: Panenku (vepřovou, telecí) nakrájíme na špalíky o délce asi 15 cm. Ze všech... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Mražené malé krevetky spaříme v cedníku vroucí... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...