Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí kýta | 1 kg |
červená cibule | 1 ks |
velká mrkev | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
menší cuketa | 1/2 ks |
česnek | 4 stroužky |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 1 ks |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 200 ml |
cukr třtinový | 2 lžíce |
rozmarýn | 1 lžička |
bobkový list | 3-4 ks |
silný hovězí vývar | 250 ml |
máslo | 2 lžíce |
olej | 3 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: V kastrůlku rozpustíme máslo. Všechny suroviny dáme do mísy a ušleháme ponorným... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept
Postup: Mleté maso v poměru 50% hovězí a 50% vepřové smícháme se lžičkou soli, 2... zobrazit recept
Postup: Maso a kosti omyjeme, vložíme do 1,5l studené vody, osolíme, přidáme oloupanou... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Penzion je díky své poloze na samotě u lesa ideálním místem jak pro rodinnou...