Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí kýta | 1 kg |
červená cibule | 1 ks |
velká mrkev | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
menší cuketa | 1/2 ks |
česnek | 4 stroužky |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 1 ks |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 200 ml |
cukr třtinový | 2 lžíce |
rozmarýn | 1 lžička |
bobkový list | 3-4 ks |
silný hovězí vývar | 250 ml |
máslo | 2 lžíce |
olej | 3 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Brokolici očistíme, rozebereme na růžičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Plechovku červených fazolí společně s brambory nakrájenými na kostičky a... zobrazit recept
Postup: Rajčata nakrájíme na malinké kostičky, dáme do misky, osolíme, opepříme a... zobrazit recept
Postup: Krůtí maso nakrájím na nudličky a orestuji na trošce oleje. Podliju vývarem,... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...