Název | Množství a jednotka |
---|---|
Mortadela | 200 g |
strouhaný sýr | 100 g |
cibule | 1 ks |
sterilovaná paprika | 1 dl |
kečup | 1 lžíce |
hořčice | 1 lžička |
pepř | |
sůl |
Postup: Chléb nakrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a rozvaříme v 1l vody nebo... zobrazit recept
Postup: Na vál vsypeme mouku, uděláme v ní důlek, vlijeme vlažné mléko a rozdrobíme... zobrazit recept
Postup: Žloutky utřeme s cukrem, přidáme 100 ml pomerančové šťávy (100 ml šťávy je asi... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme se žloutky a cukrem a dvěma lžičkami vroucí vody. Postupně... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...