Název | Množství a jednotka |
---|---|
plátky krkovičky bez kosti | 4 ks |
velká cibule | 2 ks |
pikantní klobása | 2 ks |
červená paprika | 1-2 ks |
brambory | 750 g |
anglická slanina | 4 plátky |
grilovací koření | |
mletá sladká paprika | |
pepř | |
sůl | |
slunečnicový olej | |
Alobal |
Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept
Postup: Třetinu skleničky solené tresky rozmixujeme s majonézou. Není třeba nijak... zobrazit recept
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Na... zobrazit recept
Postup: Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme. Do misky dáme nastrouhaná vajíčka,... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...