Název | Množství a jednotka |
---|---|
plátky krkovičky bez kosti | 4 ks |
velká cibule | 2 ks |
pikantní klobása | 2 ks |
červená paprika | 1-2 ks |
brambory | 750 g |
anglická slanina | 4 plátky |
grilovací koření | |
mletá sladká paprika | |
pepř | |
sůl | |
slunečnicový olej | |
Alobal |
Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept
Postup: Trošku mléka (asi čtvrt hrnku) ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept
Postup: Kuře - můžeme použít celé naporcované kuře, kuřecí stehna, čtvrtky nebo... zobrazit recept
Postup: Bifteky naklepeme, nakrojíme na okrajích, aby se nekroutily, osolíme, opepříme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a vložíme do papiňáku. Zalijeme zeleninovou směsí Halali... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...