Název | Množství a jednotka |
---|---|
kachna | 1 ks |
pomeranč | 2-3 ks |
pomerančová kůra | 2 lžičky |
cibule | 1 ks |
bílé víno | 100 ml |
drůbeží vývar | 250 ml |
cukr třtinový | 2 lžíce |
zázvor mletý | 1/2 lžičky |
sojová omáčka | 1 lžíce |
pomerančová marmeláda | 2 lžíce |
máslo | 2 lžíce |
bílý pepř | |
sůl | |
drcený kmín |
Postup: Menší dýni hokkaido dobře umyjeme, nemusíme ji loupat, slupka se u hokkaido... zobrazit recept
Postup: Malé červené řepy (cca 2až tři kusy) opláchneme a dáme uvařit (nejlépe, aby... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku, přidáme prášek do pečiva, změklé máslo, cukr, vejce a... zobrazit recept
Postup: Z másla a zarovnané lžíce mouky připravíme růžovou jíšku, zalijeme 4 dl... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, případně nakrájíme na plátky. Na másle... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...