Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 250 g |
máslo | 250 g |
měkký tvaroh (kostka) | 250 g |
mletá vepřová plec | 350 g |
malá cibule | 1 ks |
vejce | 1-2 ks |
hříbky | 1 hrst |
máslo | 1 lžíce |
slunečnicový olej | |
sůl | |
pepř |
Postup: Květák opláchneme, odkrojíme košťál, rozebereme na růžičky. Brambory a mrkev... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Postup: 2 vajíčka uvaříme natvrdo a oloupeme. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.... zobrazit recept
Postup: 2 středně velké lilky omyjeme, odkrojíme konce a neoloupané je nakrájíme na 1/2... zobrazit recept
Postup: Nahrubo nastrouhanou mrkev uvaříme doměkka v osolené vodě se zázvorem. Zvlášť... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...