20. 5. 2024   |   svátek má Zbyšek
 

Falešný tatarák 2

Název Množství a jednotka
brambory vařené bez slupky 4 ks
mletá sladká paprika 1/2 lžičky
pálivá paprika 1/2 lžičky
prolisovaný česnek 4 stroužky
cibule 1/2 ks
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Uvařené brambory nastrouháme do mísy. Přidáme mletou sladkou a pálivou papriku, rozetřený česnek, trochu oleje, jemný kečup, drobně nakrájenou cibuli a podle chuti osolíme.
Pomazánku mažeme na topinky. Krajíce chleba rozpůlíme a osmažíme na oleji dozlatova.


 


RECEPTY

Kynuté rohlíčky s ořechovou náplní

Postup: Droždí necháme vzejít v teplém oslazeném mléce.Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept

RECEPTY

Zeleninové rizoto

Postup: V pánvi na lžičce másla udusíme zeleninu, mraženou, jakoukoli co máte rádi,... zobrazit recept

RECEPTY

Zapečená dýně se sýrem

Postup: Menší dýni hokkaido (cca 1kg) umyjeme, rozpůlíme a lžící vydlabeme semena... zobrazit recept

RECEPTY

Linecké cukroví

Postup: Na vál prosejeme mouku s cukrem, doprostřed uděláme důlek, vyklepneme do něj... zobrazit recept

RECEPTY

Cuketové aglio olio

Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě se lžící olivového oleje. Cuketu nakrájíme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

PENZIONY

Penzion Farma

Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...