Název | Množství a jednotka |
---|---|
ryby | 1000 g |
sůl |
Nálev
Název | Množství a jednotka |
---|---|
studená voda
Upravit ingredienci: studená voda
|
1 litr |
ocet
Upravit ingredienci: ocet
|
3 dl |
balzamikový ocet
Upravit ingredienci: balzamikový ocet
|
1 dl |
cukr
Upravit ingredienci: cukr
|
4 lžíce |
tymián
Upravit ingredienci: tymián
|
1/2 lžičky |
bazalka
Upravit ingredienci: bazalka
|
1/2 lžičky |
hořčíčné semínko
Upravit ingredienci: hořčíčné semínko
|
1 lžička |
bobkový list
Upravit ingredienci: bobkový list
|
3 ks |
nové koření
Upravit ingredienci: nové koření
|
4 kuličky |
koření na ryby
Upravit ingredienci: koření na ryby
|
1/2 lžičky |
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
2 lžíce |
Postup: Na rozehřáté máslo vklepneme 2-3 vajíčka, jen lehce promíchneme, aby se bílky... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme hladkou mouku, cukr, mleté neloupané mandle, kakao, skořici,... zobrazit recept
Postup: Pět až šest plných hrstí okvětních lístků růží opláchneme studenou vodou v... zobrazit recept
Postup: Na másle připravíme světlou jíšku, zředíme ji vychladlým vývarem, přidáme... zobrazit recept
Postup: Jablka oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jadřinec a nakrájíme na osminky. Do pánve... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...