Název | Množství a jednotka |
---|---|
mleté maso | 400 gramů |
nastrouhaný sýr | 100 gramů |
máslo | 120 gramů |
celer bulvový | 1/4 kusu |
mrkev | 1 kus |
cibule | 1 kus |
česnek | 2 stroužky |
rajčata | 100 gramů |
masový vývar | 2 dl |
tymián | |
rozmarýn | |
pepř | |
sůl |
Postup: Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme salát kunovjanku bez... zobrazit recept
Postup: Smícháme všechny suroviny v těsto (ořechy dávám jaké zrovna mám, lískáče, někdy... zobrazit recept
Postup: Telecí maso (kýtu, plecko, hrudí) nakrájíme na kostky a poprášíme hladkou... zobrazit recept
Postup: Na přípravu sekané se obvykle doporučuje míchané vepřové s hovězím masem,... zobrazit recept
Postup: 2 filety ze pstruha dáme do nádoby, kůži dolů. Posypeme jej cibuli nakrájenou... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...