Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 500 g |
fazolové lusky mražené | 350 g |
smetana ke šlehání | 200 ml |
mléko | 150 ml |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
cukr | |
olej na smažení |
Postup: Připravíme si nálev. Svaříme vodu s octem, cukrem soli, kořením a zeleninou.... zobrazit recept
Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept
Postup: Sýr (eidam, čedar, goudu) nastrouháme na jemném struhadle. Anglickou slaninu a... zobrazit recept
Postup: Cizrnu z plechovky přecedíme. Část cizrny rozmixujeme jen nahrubo, aby zůstaly... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa naklepeme, okraje nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo.... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...