Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 500 g |
fazolové lusky mražené | 350 g |
smetana ke šlehání | 200 ml |
mléko | 150 ml |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
cukr | |
olej na smažení |
Postup: Kotlety omyjeme, osušíme, nasolíme a lehce opepříme. Z jedné strany potřeme... zobrazit recept
Postup: Vepřové koleno dáme do osolené vody, přidáme 3 bobkové listy, 10 kuliček nového... zobrazit recept
Postup: Cukr s vejcem ušleháme do pěny, přidáme olej, rum, vanilkový cukr, kakao, po... zobrazit recept
Postup: Zbytky uzeného masa nakrájíme na kostičky, párky na kolečka. V hlubší pánvi na... zobrazit recept
Postup: Stehna omyjeme, osolíme, okořeníme Adamovými žebry. Podlijeme 1 dl horké vody a... zobrazit recept
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...