Název | Množství a jednotka |
---|---|
růžičková kapusta | 500 g |
moravské uzené | 150 g |
smetana ke šlehání | 200 ml |
vejce | 1 ks |
podravka | 1/2 lžičky |
sůl | |
pepř | |
máslo | 5 g |
parmezán |
Postup: Čevenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Půlku kapusty očistíme,... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme, odstraníme kanálky a nakrájíme na nudličky. Na oleji osmažíme... zobrazit recept
Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Bílky se špetkou soli... zobrazit recept
Postup: Zmrazenou tresku necháme nejprve povolit. Tagliatelle uvaříme v osolené vodě -... zobrazit recept
Postup: Brambory dobře omyjeme a uvaříme vcelku ve slupce v osolené vodě do poloměkka.... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...