Název | Množství a jednotka |
---|---|
dýně hokkaido | 1 menší ks |
smetana ke šlehání | 400 ml |
česnek | 4 stroužky |
sýr eidam cihla 30% | 100 g |
sýr Gouda | 100 g |
tymián | 1/2 lžičky |
snítka tymiánu | 5-8 ks |
sůl | |
pepř |
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme, ze všech stran osolíme a necháme odležet.Připravíme... zobrazit recept
Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept
Postup: Makaróny nebo špagety uvaříme v osolené vodě doměkka - na 3 l vody dáme 3... zobrazit recept
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Zázvor oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, bio citróny omyjeme, nakrájíme i s... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...