Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme žloutky, mouku smíchanou s práškem do pečiva, mléko, promícháme a lehce vmícháme ušlehaný tuhý sníh. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, upečeme při teplotě 180° dorůžova a necháme vychladnout. Broskve vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtinky a podusíme se dvěmi lžícemi cukru asi 5 minut. Pokud jsou broskve po podušení moc řídké, vmícháme dvě lžičky vanilkového pudingu rozmíchaného v 50cl studené vody a povaříme dvě minuty. Směs rozetřeme na moučník a necháme zchladnout. Z pomerančového džusu, dvou lžic cukru a vanilkového pudingu uvaříme krém, kterým polijeme připravenou buchtu a dáme do lednice ztuhnout.
Tip: Místo pomerančového džusu můžeme použít broskvový.
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se
týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude
jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně...
zobrazit článek