Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 280 g |
moučkový cukr | 160 g |
vejce | 3 ks |
máslo | 150 g |
prášek do pečiva | 20 g |
mléko | 250 ml |
broskve | 500 g |
vanilkový pudink | 1 ks |
pomerančový džus | 500 ml |
cukr krupice | 4 lžíce |
Postup: SurovinyPředvařený hráchmouka a sádlo (příp. jiný tuk) na jíšku1 stroužek... zobrazit recept
Postup: Lískové oříšky nasucho na mírném ohni opražíme na pánvi a ještě za horka... zobrazit recept
Postup: V hrnci rozpustíme 1 lžíci tuku a vody a přidáme med. Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Postup: Máslo si vytáhneme s dostatečným předstihem, potřebujeme jej změklé. Vejce s... zobrazit recept
Postup: Z másla a hladké (nebo kukuřičné) mouky připravíme světlou jíšku, zředíme... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...